Repcsi Sójátszó házirend1. Gyermekek csak szülői engedéllyel és felnőtt felügyelet mellett tartózkodhatnak a sójátszóban.

2. A só homokozóban ügyeljenek a gyerekekre, hogy a só a szemükbe ne kerüljön. A sóval dobálózni, azt szórni, azt a galériára felvinni, tilos, mert a szembe kerülve sérülést okozhat.

3. A tisztaság megőrzésének érdekében a cipőket a bejáratnál, az öltöző résznél le kell venni mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek. Az öltöző résznél elhelyezett szőnyegre kérjük, hogy csak zokniban lépjenek. Kérjük, hogy használjanak váltó zoknit!

4. Kérjük, hogy időben érkezzenek! A kezelések 45 percig tartanak, a turnusok között 15 perc szünet van, ezt minden esetben kérjük betartani. Ez idő alatt a szobát kitakarítjuk, szellőztetünk.

5. A sójátszóban maximum 6 felnőtt és 6 gyerek tartózkodhat.

6. Hogy igazán hatékony legyen a száraz sóterápia, a látogatás előtt és után ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás.

7. A só a környezetében lévő vizet magához vonzza, így a porlasztott só részecskék elvonják a vizet a kiköhögött mikroorganizmusoktól, dehidratálják és elpusztítják azokat. Így kisebb az esély arra, hogy a gyerek más gyerektől cseppfertőződéssel megfertőződik.

8. Javasoljuk, hogy mobiltelefonját hagyja a táskájában, mivel a só árthat a készüléknek.

9. Kérjük, hogy vigyázzanak a játékokra, hogy annak használatát más gyerekek is minél tovább élvezhessék.

10. A sójátszót mindenki csak saját felelősségre használhatja.

Jó egészséget kívánunk!